Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@11:48:08 GMT

لزوم توسعه رشته های فنی و حرفه ای در ایلام

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۸۸۱۱۱

لزوم توسعه رشته های فنی و حرفه ای در ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی روز جمعه در بازدید از نحوه برگزاری آزمون کنکور سراسری در دانشگاه ایلام ضمن خاطره‌ای در ارتباط با کنکور سال ۵۳، گفت: در آن زمان رقابت بسیار سخت بود و تعداد پذیرفته شدگان (حداکثر ۱۰ درصد) باتوجه به کمبود زیرساخت‌های آن زمان بسیار کم بود.

وی افزود: اما امروز به دلیل وجود زیرساخت‌های زیاد اغلب شرکت کنندگان در کنکور، در دانشگاه‌ها و موسسات مختلف پذیرفته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار ایلام در ادامه به تفاوت کنکور دهه ۵۰ و ۶۰ با امروز پرداخت و افزود: ظرفیت پذیرش در آن زمان نسبت به اکنون بسیار کمتر بود و این موضوع باعث شده بود که در آن زمان استرس آزمون بیشتر باشد.

وی در ادامه با اشاره به لزوم تغییر نگرش کسب علم برای شغل دولتی، تصریح کرد: با توجه به سیاست گذاری‌های موجود، دولت بایست به سمت خصوصی سازی برود و از حجم خود بکاهد و این روند عملاً ایجاد شغل دولتی برای همه را غیر ممکن می‌کند.

استاندار ایلام ادامه داد: در دنیای امروز ترویج علم و دانش صرفاً برای کسب شغل نیست بلکه برای توسعه است، ادامه داد: هرچه ما بتوانیم به طرف رشته‌های فنی برویم می‌توانیم در عمران و اقتصاد و توسعه کشور موفق تر ظاهر شویم.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به تعداد شرکت کنندگان استان در کنکور سراسری داشت و گفت: در کنکور سراسری امسال ۱۵ هزار و ۸۰ نفر در استان باهم به رقابت می‌پردازند.

سلیمانی دشتکی با اشاره به استقبال خوب بانوان از کنکور امسال، تصریح نمود؛ از داوطلبان استان ایلام هفت هزار و ۸۹۳ نفر را بانوان و شش هزار و ۲۸۷ نفر از آقایان تشکیل می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین شرکت کننده در کنکور سراسری در استان ایلام مربوط به رشته تجربی است، تصریح کرد: در کنکور سراسری امسال ۹ هزار و ۴۷۰ نفر در رشته تجربی به رقابت می‌پردازند و این یک رکورد جالب توجه در گرایش به این رشته تحصیلی است.

کد خبر 4658348

منبع: مهر

کلیدواژه: فنی و حرفه ای استانداری ایلام قاسم سلیمانی دشتکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۸۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • هفته هشتم رقابت چابکسواران در کورس سراسری بهاره یزد
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • جانباختن تلخ نخبه کنکور سراسری در ویلای شخصی پدر
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار